Beveiligde website | Snelle levering | 30 dagen recht op omruilen | Topkwaliteit

Print technieken

Onze partner, Spreadshirt, biedt verschillende druktechnieken zoals digitale-, flex- of flock-druk. We willen dat je lang plezier hebt van je Spreadshirt producten. Daarom testen we een nieuw product uitvoerig door het te bedrukken en een aantal keren te wassen voordat het wordt geïntroduceerd. Alleen wanneer een druktechniek op een product een perfect resultaat oplevert, keuren we deze techniek voor het product goed.

Wanneer je op onze shop RedBelgium.be iets koopt of in de T-Shirt Designer een product ontwerpt, dan is de passende druktechniek al ingesteld. Echter, door het aanpassen van uw product, heb je de keuze om het drukproces met uw rendering wensen veranderen. We presenteren hier de rendering en het gebruik van verschillende drukprocessen.

Flexdruk

Flexdruk is een drukmethode, waarbij het ontwerp uit gekleurd folie wordt gesneden en daarna op het gewenste product wordt gesmolten.

Hoge kleurbrillance

De gedrukte kleuren schitteren, glanzen iets en hebben een groot contrast.

Lange levensduur

Tests hebben bewezen dat de vorm en kleurbrillance van de druk ook na 100 wasbeurten nauwelijks verandert. Flexdruk is ook elastisch en belastbaar, zelfs dun linnen scheurt niet.

Resultaat met Flex drukproces

Flockdruk

Bij de flockdruk wordt het ontwerp uit gekleurd folie gesneden en dan op het gewenste product gesmolten.

Ziet er kostbaar uit

De druk heeft een fluweelachtig oppervlak. Omdat de drukfolie in vergelijking dik is (0,5 mm,) lijkt het ontwerp iets hoger op de stof te liggen en voelt het zich als een dunne laag pluche aan. De drukkleuren schitteren zacht.

Lange levensduur

Ontwerpen in flockdruk behouden hun kleurbrillance ook na vele wasbeurten.

Resultaat met Flock drukproces

Speciale flexdruk

Bij een speciale flexdruk worden in vergelijking tot de normale flexdruk andere drukfolies met speciale optische eigenschappen gebruikt.

Speciale folies

  • Glitter : Fijne zilveren deeltjes die door de inkt worden gemengd zorgen voor een mooie glittering. Uitzondering: alleen bij de kleur goud worden ook gouden deeltjes gebruikt. De folie is flexibel en ook voor grotere ontwerpen geschikt. Beschikbaar in zilver, goud, roze, rood, blauw, zwart, groen en wit.
  • Glow In The Dark : Bij daglicht lijkt het gewoon wit, maar in het donker komt zijn werking tevoorschijn, als groenachtig lichtgevende folie.
  • Power-reflex : Niet alleen voor meer veiligheid is deze sterk reflecterende folie in zilver geschikt. Hij staat ook gegarandeerd in het middelpunt van de belangstelling.

Lange levensduur

Ontwerpen in speciale flexdruk behouden hun kleurbrillance en glitter ook na vele wasbeurten.

Resultaat met Speciale flexdruk

Thermosublimatie

Thermosublimatie is de druktechniek die wordt gebruikt bij mokken, bekers en hoezen (iPad, Kindle, Smartphone).

Bij het drukken met thermosublimatie wordt eerst het ontwerp of de tekst in spiegelbeeld op een folie gedrukt. Daarna wordt met behulp van grote hitte (daarom ‘thermo’) het ontwerp van de folie op het product gestoomd. Een speciale coat op het product reageert hierbij met kleurpigmenten en absorbeert deze duurzaam.

Resultaat

Het resultaat is een afbeelding met krachtige kleuren dat in het gladde oppervlak zit - het ontwerp kun je niet voelen op het product.

Longévité

Een opdruk gemaakt met behulp van thermosublimatie is heel duurzaam en gaat dus een heel leven mee.

Resultaat met Thermosublimatie