Beveiligde website | Snelle levering | 30 dagen recht op omruilen | Topkwaliteit

Verantwoording en labels

Bij RedBelgium.be, we zijn ons bewust van onze ethische en ecologische verantwoordelijkheden! We zorgen voor eerlijke productie voorwaarden vast te stellen en we trachten om meer en meer ecologische producten aan te bieden!

Afgezien van de kwaliteit van de dienstverlening, dit is waarom we Spreadshirt als partner voor de realisatie van onze producten hebben gekozen.

Ethische verantwoordelijkheid

Spreadshirt is eerlijk en fair Hiervoor hebben we een eigen gedragscodex. We letten erop dat onze leveranciers deze codex ondertekenen of een gelijkwaardige codex kunnen voorleggen. Aan de andere kant verplichten we ons om al onze handelspartners fair en rechtmatig te behandelen.

Verantwoordelijkheid tegenover het milieu

Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Dat betekent onder andere dat we steeds meer overstappen op milieuvriendelijke shirts en ons afval zoveel mogelijk recyclen. Een belangrijke stap was voor ons de introductie van onze eigen collectie. Daar zijn we niet alleen heel trots op, maar het geeft ons ook de mogelijkheid om meer invloed te hebben op de herkomst en de productie van de shirts die we bedrukken.

Bio-Fair certificaten en labels

Als het om textiel gaat, kunnen toegekende certificaten en kwaliteitskenmerken uitsluitsel geven. Ze geven aan of een fabrikant zich houdt aan geldige standaarden en zijn waren produceert onder faire, milieubewuste omstandigheden. En de actualiteit wordt in het oog gehouden: alle certificaten moeten jaarlijks worden vernieuwd.

De onderstaande lijst geeft een overzicht van labels, certificaten en lidmaatschappen verkregen door onze fabrikanten :