Beveiligde website | Snelle levering | 30 dagen recht op omruilen | Topkwaliteit

Meest gestelde vragen

Hulpvaardige service

Heeft-u specifieke vragen over uw bestelling ? Onze partner, Spreadshirt, biedt een vriendelijke en efficiënte customer service die al uw vragen over uw bestelling kan beantwoorden. Neem contact op met het team via service@spreadshirt.net of bel +32 2 808 31 82.

Transacties op RedBelgium.be zijn volledig veilig. Uw gegevens worden altijd versleuteld, zodat het onmogelijk is voor iedereen om toegang te krijgen tot uw vertrouwelijke gegevens.

De volgende betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar:

Creditcard

Visa, Mastercard, American Express, het afboeken van jouw kaart wordt automatisch door onze partner, Spreadshirt. Bij betreffende verificatie van je gegevens kan direct met het bewerken van je bestelling worden begonnen.

PayPal

www.paypal.com.

Vooruitbetaling via Bankoverschrijving

Nadat de bestelling is binnengekomen krijg je onze bankgegevens. Let er op dat je bij Betalingskenmerken je bestelnummer vermeldt, zodat je betaling aan je bestelling kan worden gekoppeld. Je bestelling gaat in productie nadat het geld is ontvangen, dit duurt meestal 2 tot 4 dagen.

Natuurlijk, de betaling is volledig veilig !

Alle gegevens worden altijd versleuteld via SSL/TLS protocollen, zodat het onmogelijk is voor iedereen om toegang te krijgen tot uw vertrouwelijke gegevens. Bovendien, uw betalingsgegevens zijn nooit opgeslagen op onze server na de transactie.

U hoeft dus geen risico om een betaling op onze site te maken, dit wordt herinnerd door :

  • Een klein slot in de browser
  • Een URL beginnend met https://

Standaard verzendkosten voor België voor een kleine bestelling begint met 3,99 €.

Verzendkosten zijn afhankelijk van het bedrag van de aankoop, de bestemming en geselecteerd verzendmethode.

Bezoek Levertijd & bezorgkosten voor een interactieve tabel van verschillende verzendkosten.

De gemiddelde tijd voor standaard levering voor België of Nederland is 4-6 werkdagen.

Levertijden zijn afhankelijk van de bestemming en de gekozen verzendmethode.

Bezoek Levertijd & bezorgkosten voor een interactieve tabel van verschillende verzendkosten.

Zijn er promo codes ?

Wijzigingen aan je bestelling zijn zonder problemen mogelijk zolang we nog niet met de verwerking zijn begonnen. Zodra je product wordt gedrukt, kun je echter niets meer wijzigen of annuleren.

Als je iets wilt wijzigen, ga dan zo snel mogelijk naar het overzicht van je bestellingen. Deze vind je als geregistreerde klant in je gebruikersomgeving onder Account instellingen > Je bestellingen. Als je als gast hebt besteld, kom je via de link in je bevestigingsmail bij je actuele bestelling.

Zolang de bestelling in het overzicht is gekenmerkt als wacht of nieuw, kun je zonder problemen annuleren. Bestel daarna gewoon opnieuw met de gewenste wijzigingen.

De maat past niet of u niet tevreden bent? De producten die in de RedBelgium.be eshop worden geruild of geretourneerd binnen 30 dagen.

Bezoek onze Tevredenheidsgarantie pagina voor alle details en voorwaarden.

Claims voor gebreken/h4>

Ondanks intensieve controles, kan het gebeuren dat de voorwerpen hebben gebreken. We wisselen in dit geval natuurlijk of de aankoopprijs terugbetalen. In geval van terugkeer te wijten aan een kwaliteit defect aan de zijde van Spreadshirt, ondersteunen we de verwijzing vergoeding. Echter, stuur gefrankeerde producten, en zullen we daarna terug te betalen. In alle zaken die voor een terugkeer vragen wij u om eerst contact op Customer Service Spreadshirt, die vervolgens zal stellen de terugkeer proces met u persoonlijk.

Onze partner, Spreadshirt, biedt verschillende druktechnieken zoals digitale-, flex- of flock-druk. Wanneer je op onze shop {{ layout.site_name_short }} iets koopt of in de T-Shirt Designer een product ontwerpt, dan is de passende druktechniek al ingesteld. Echter, door het aanpassen van uw product, heb je de keuze om het drukproces met uw rendering wensen veranderen.

U vindt meer informatie op onze pagina Print technieken, hier is een samenvatting:

Flexdruk (glad)

Het design wordt uit de matte folie gesneden en vervolgens onder hoge temperatuur op het product gedrukt. Hoge kleurbrillance en lange levensduur ook na 100 wasbeurten.

Flockdruk (fluweelachtig)

Het design wordt uit de fluweelachtige folie gesneden en vervolgens onder hoge temperatuur op het product gedrukt. De druk heeft een fluweelachtig oppervlak, lange levensduur.

Special (flex printing)

Bij deze bijzondere soort flexdruk gebruiken we folie met opvallend effect, bv. glinsterend of reflecterend (Glitter, Glow In The Dark, Power-reflex).

Thermo sublimation

Thermosublimatie is de druktechniek die wordt gebruikt bij mokken, bekers en hoezen. Het design wordt eerst op een transferfolie gezet en vervolgens onder grote hitte op het product gestoomd.

YES! Bij RedBelgium.be, we zijn ons bewust van onze ethische en verantwoordelijkheid voor het milieu! Dat is de reden waarom we staan te popelen om eerlijke voorwaarden voor de productie vast te stellen en we streven ernaar om altijd bieden meer milieuvriendelijke producten!

Bezoek onze pagina gewijd aan Verantwoording en labels om alles te weten over onze merken selecties die milieuvriendelijk en menselijk zijn begaan! Wanneer u uw eigen product aan te passen, hebt u de keuze om de kleding die het beste bij u past.

Bij RedBelgium.be, we streven naar de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs aan te bieden, met behoud van maximale flexibiliteit voor de klant.

Daarvoor hebben we gekozen om met onze partner, Spreadshirt, te werken. Wij bieden alleen producten en merken met zorg geselecteerd om hun hoge kwaliteit en hun ethische en milieu-naleving . Bovendien, al onze producten zijn 100% aanpasbaar. Dus elke is uniek!

De prijzen zijn ingesteld om zo concurrerend mogelijk zijn. Zo zijn de meeste van de prijs wordt vertegenwoordigd door het product zelf en de materialen die nodig zijn voor het afdrukken. Vervolgens worden toegevoegd al de kosten van arbeid, machines, en verschillende klanten diensten die worden aangeboden. Tot slot, in voorkomend geval is het noodzakelijk om een prijs met betrekking tot de rechten op het ontwerp toe te voegen, het toevoegen van een kleine marge gedeeld door Spreadshirt RedBelgium.be. Hoewel entenu uiteindelijk blijft de BTW, die ook een aanzienlijk deel van de uiteindelijke prijs vertegenwoordigt toe te voegen.

Je hebt je #layout.site_name_short# product uitgepakt, bent hier heel blij mee en nu wil je natuurlijk weten hoe je je product het best kunt wassen zodat je er het langst plezier van hebt. Wij willen natuurlijk ook dat je nog lang van je product kunt genieten en daarom hebben we voor jou enkele wasinstructies samengesteld.

Trouwens: al het textiel dat je bij ons kunt kopen, wordt grondig getest. Zo mag een shirt pas in het assortiment worden opgenomen als het bijvoorbeeld minimaal 10 keer wassen met alle druktechnieken overleeft.

Deze instructies moet je in acht nemen:

binnenstebuiten wassen met een temperatuur van maximaal 30°C.

niet chemisch reinigen

niet heet drogen

binnenstebuiten strijken, middelste temperatuur, zonder stoom

Tips

Bij shirts met meerdere motieven mogen deze bij het strijken elkaar niet aanraken om te vermijden dat ze aan elkaar blijven plakken.

Bij shirts met flockdruk behouden de motieven nog langer hun vorm als ze met een vloeibaar wasmiddel worden gewassen.

Wanneer u bestelt, ontvangt u een bevestigings e-mail. Hebt-u niets ontvangen na de aangekondigde deadline? Aarzel niet om contact met de klantenservice van onze partner Spreadshirt te neemen (en precies uw ordernummer).